Ako ste izgubili radio code za Volkswagen Scirocco , mi vam mozemo pomoci da dobijete fabricki kod za radio i navigaciju.

Dekodiranje se vrsi iz serijskog broj vaseg radija. Nema potrebe za odlaskom u servis, otvaranjem radija i skidanja procesora. Pratite uputstva...

1. Prvo izvadite radio

2. Nadjite nalepnicu na radiju

label delphi vw.jpg
label blaup vw.jpg

3. Ako zelite da platite sa Paypal-om Izaberite model i pratite uputstva. Ako nemate paypal i zelite da platite Postanskom uplatinicom, uplatom na Ziro racun ili Western Union posaljite sliku serijskog broja na viber/whatsapp na broj tel ispod.

Ako vas radio nije na listi ispod, izaberite bilo koji model i upisite serijski broj sa vaseg radija !

Posaljite sliku Serijskog broja na viber/whatsapp

viber whatsapp logo.jpg

+381631839323

 Radio code ce vam biti poslat nakon uplate.

Mozete platiti Paypal(visa,master),Ziro racun, Postanskom uputnicom, Western Union. Budite strpljivi, vreme cekanja za kod je do 1-2h, a najcesce saljemo za par minuta. Kodovi za VW ne mogu da se dobiju besplatno na internetu niti postoji kalkulator .

Mi kupujemo kodove sa VW servera i ta usluga se naplacuje.

Napomena - Nemojte slati zahtev(poruke) ukoliko niste spremni da platite nasu uslugu.

Svaki kod je 100% ispravan! Jako retko se desi da je radio neko otvarao i dekodiranjem promenio code, u tom slucaju fabricki kod vise nece odgovarati ! Ukoliko imate takav problem posaljite nam video kako ukucavate i potvrdjujete code i vraticemo vam novac. Na pocetku videa morate snimiti serijski broj uredjaja, pa zatim ukucajte i potvrdite code. Sve mora da bude na jednom videu da bi moglo da se vrati novac!